Bijlage bij bericht niet te openen op Telefoon/Tablet

Soms komt het voor dat u een bijlage( meestal een PDF of een Word bestand) niet kunt openen via uw telefoon of tablet.
Op de meeste toestellen zit geen directe ondersteuning voor dit type bestanden.

Om deze bestanden toch te kunnen openen kunt u bijvoorbeeld een Adobe reader downloaden voor het lezen van PDF bestanden.

Voor een word/office bestand kunt u een Office Viewer downloaden op uw toestel.

Apple toestellen met Safari:

Binnen de browser van Apple, zit een zogenoemde 'Private Modus' deze instelling kan ervoor zorgen dat bijlages en berichten niet geladen worden. U kunt dit tijdelijk oplossen door deze instelling uit te schakelen.
https://support.apple.com/nl-nl/HT203036