Profielfotos van leerlingen

Route: Mijn account ->Instellingen -> Foto's van leerlingen

Binnen digiDUIF is het mogelijk dat ouders de profielfotos van hun kind(eren) kunnen aanpassen. Deze optie moet echter wel door de beheerder van de school ingesteld worden.

• Ga hiervoor naar ' Mijn Account '  en selecteer de 'Instellingen'
  • Selecteer uit de kolom 'Actieve Functies' de 'Foto's van leerlingen'

Door hier een vinkje te zetten wordt het mogelijk dat de ouders de profielfoto kunnen aanpassen