Schoolkalender weergeven op uw website

Als u als school de schoolkalender wilt weergeven op de website is dat binnen Digiduif mogelijk:
Dit gaat via een aantal stappen:

• U maakt een nieuwe jaargroep aan ( bijv. Algemeen school of Agenda)
  • U voert een nieuwe leerling op binnen uw syteem en koppelt deze aan de door u aangemaakte Jaargroep

LET OP!!:  zet een vinkje bij behouden ( anders is deze leerling met de eerst volgende import verdwenen en zal de agenda niet meer getoond worden)

• U maakt een nieuw 'ouder' account aan op een nieuw mailadres( deze mag niet binnen digiduif al bekend zijn) en uw koppelt de 'nieuwe leerling' aan dit account

Vervolgens gaat u inloggen met het nieuwe 'ouder' account

• U gaat via 'Mijn Account'  'instellingen' en de kolom 'Agenda
  • U selecteert:  Toevoegen aan eigen agenda

Onder het kopje 'Handmatig' staat vervolgens de URL welke u kunt toevoegen op uw website.

Als beheerder kunt u nu agendapunten opvoeren in de kalender. U geeft dan aan bij het opvoeren van het kalenderpunt met welke jaargroep u deze deelt. Wanneer u het met de door u aangemaakte jaargroep deelt wordt deze getoond in de agenda op de website.