Reageren op berichten van ouders

Als u een bericht heeft ontvangen van een ouder en u wilt daarop reageren kan dat op 2 manieren:

Vanuit het Dashboard:
Als u het bericht opent via uw Dashboard 'Berichten', krijgt u de knop 'beantwoorden' in het bericht. Door hierop te klikken kunt u het bericht meteen beantwoorden.

Vanaf uw 'Ontvangen' berichten:
Als u bericht opent via 'Berichten'  Ontvangen'  kunt u via het return pijltje ( naast de prullenbak in het bericht) een reactie versturen naar de ouder.