Oudergesprekken beheren/wijzigen

Route: Schoolfuncties-> Oudergesprekken -> Overzicht

Als u na het aanmaken van een oudergesprek een aantal instellingen wil aanpassen kunt u dat op de volgende manieren doen:

• Selecteer uit de 'Schoolfuncties' de 'Oudergesprekken'
  • U krijgt dan nu een overzicht te zien van alle oudergesprekken.
  • Door te klikken op de knop 'opties' en vervolgens voor 'Wijzig' kunt u alle velden aanpassen.

U kunt de naam/omschrijving, de genodigden aanpassen.
U kunt extra tijdsloten toevoegen of de inschrijfperiode aanpassen

Ook is het mogelijk om via de bovenstaande stappen een tijdslot te reserveren voor een leerling.
Wanneer u in het tijdslot vak klikt op een bepaald tijdslot, kunt u deze toewijzen/reserveren aan een leerling.

LET OP: de primaire ouder heeft nog steeds de mogelijk om een ander tijdslot te reserveren

Gerelateerd artikel:
Oudergesprekken inplannen