De Talentenbank invullen

Route: Alle opties tonen -> Talentenbank

De school kan voor bepaalde werkzaamheden/projecten vragen om uw hulp. Door middel van de talentenbank kunnen zij meteen de juiste ouder om hulp vragen.
Om de talentenbank te vullen zal de school vragen om uw input. Voor het vullen van de talentenbank volgt u onderstaande stappen:

• Selecteer uit het Menu  'Alle opties tonen' en vervolgens 'Talentenbank'

U krijgt nu een invulscherm met een aantal tabbladen te zien:

• Beroepen
  • Hobby's
  • Talenten
  • Overig
  • Beschikbaarheid

Door een vinkje te zetten bij wat van uw van toepassing is en vervolgens te kiezen voor 'Opslaan' worden uw antwoorden geregistreerd en verzonden naar de school.
U kunt altijd uw antwoorden weer aanpassen, bijvoorbeeld als uw beschikbaarheid verandert of u van beroep wijzigt.