Externe contacten

Route: Schoolfuncties -> Externe Contacten.

Binnen DigiDUIF is het mogelijk om extra contacten buiten de school om op te voeren. Bijvoorbeeld een leverancier. Voor het opvoeren/bekijken van de leveranciergegevens volgt u onderstaande stappen:

• U selecteert uit de 'Schoolfuncties' en vervolgens de 'Externe Contacten'

U komt nu in het scherm waar u een overzicht heeft van de externe contacten.
Via de knop '+nieuw' kunt een nieuwe leverancier opvoeren
Via de knop 'Zoeken' zoekt u een eerder opgevoerde leverancier.