Activeringen

Route: Schoolfuncties -> Activeringen

Om een duidelijk overzicht te krijgen van welke leerlingen binnen digiDUIF geactiveerd zijn volgt u de onderstaande stappen:

• Selecteer uit de 'Schoolfuncties' de 'Activeringen'

U krijgt nu een totaal overzicht van uw leerlingen en hoeveel er geactiveerd zijn.
Onder dit overzicht krijgt u per Jaargroep te zien welke leerling wel/niet geactiveerd is.
U kunt dit overzicht printen via het printericoontje en u kunt via de knop 'Activeringsbrieven' meteen een activeringsbrief printen voor de leerling(en)