Contacten beheren/inzien

Route:  Contacten -> Overzicht

Onder de Contacten staan de gegevens van de ouders/leerkrachten met wie u in een groep zit.
Er kan via de contacten bijvoorbeeld een bericht naar de school worden gestuurd door op het bolletje van de school te klikken.
Dit werkt ook wanneer dit is ingesteld voor bijvoorbeeld een klassenouder.
Door te klikken op het bolletje van een ouder kunt u zijn/haar gedeelde gegevens zien. De leerkracht/school zien alle gegevens van de ouders.
Wilt u als ouder uw gedeelde gegevens aanpassen volg dan de link onderaan dit artikel.

Gerelateerd artikel:
Delen van gegevens met anderen