Account verwijderen

Route: Mijn Account - Mijn profiel -> Beveiliging -> Verwijder account


Alleen u, als gebruiker, kunt uw account verwijderen. U doet dit als volgt:  

  • U logt in op uw account.
  • U gaat naar Mijn Account  -Mijn profiel.
  • Bij Beveiliging onder uw gegevens ziet u de optie 'Verwijder account'.
  • Nadat u deze optie heeft aangeklikt ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In dit bericht is een link opgenomen die u vervolgens aanklikt om uw account te verwijderen.

Let op: hierna komt u weer op de inlogpagine van Digiduif en moet u nog één keer inloggen, om te bevestigen dat u het echt bent die het account wilt verwijderen. Hierna is uw account definitief verwijderd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk