Bericht naar school versturen

Route website: Dashboard -> Contacten -> School-icoon -> Stuur bericht

Route Berichten:  Berichten - > Contact met school

Route app: Meer -> Contact met school

U kunt op meerdere manieren een bericht naar de school sturen (mits de school dit heeft ingesteld).

Website:

• In het Dashboard/of het Menu gaat u naar 'Alle opties tonen' en de functie 'contacten'.
  • Vervolgens selecteert u het bolletje (met de afbeelding) van de school.
  • U klikt op 'stuur bericht'; bij de geadresseerden kunt u vervolgens kiezen naar wie u een bericht stuurt: directie, administratie of een leerkracht.
  • Dezelfde functie is ook beschikbaar onder Berichten, Contact met school

App:

• Kies de menuoptie 'meer'.
  • Klik op de button 'contact met school'.
  • Kies eventueel uw school (als u kinderen op meerdere scholen heeft); bij de geadresseerden kunt u vervolgens kiezen naar wie u een bericht stuurt: directie, administratie of een leerkracht.