Activeringsbrieven maken voor uw medewerkers

Route: Schoolfuncties -> Medewerkers -> Activeringsbrieven [envelop]

Het proces voor het maken/printen van de activeringsbrieven voor medewerkers kan op 2 manieren:

• Klik in het Menu op 'Schoolfuncties - Beheerfuncties'.
  • Klik vervolgens op 'Medewerkers'.
  • Via de knop 'Opties'  selecteert u vervolgens 'activeringsbrief'

Activeringsbrieven voor medewerkers/leerkrachten

Voor het maken van activeringsbrieven voor medewerkers/leerkrachten doet u het volgend:

• Klik in het Menu op 'Schoolfuncties - Beheerfuncties'.
  • Klik vervolgens op 'Medewerkers'.
  • In de menubalk klikt u op 'Activeringsbrieven [envelop]'.

• Nu kunt u de brief of brieven met de activeringscodes voor de betreffende collega(s) maken.