Activeren van 2e e-mailadres

Route -> Mijn Account

In digiDUIF is het mogelijk om een 2e e-mailadres te koppelen aan uw account. Dit extra e-mailadres kunt u gebruiken om berichten te ontvangen, maar u kunt er niet mee inloggen.

U kunt dit instellen als volgt:

• U selecteert 'Mijn Account'    Mijn Profiel
  • U kijkt onder het tabblad 'algemeen'.
  • U klikt op de button 'wijzigen' naast de contactgegevens.
  • Onder 'extra e-mailadres'  geeft u een 2e e-mailadres op.

U kunt dit e-mailadres en de overige instellingen te allen tijde aanpassen.

Vervolgens gaat u naar de  ' Instellingen'.
Uit de kolom ' Berichten' selecteert u de 'berichtvoorkeuren'

Door op het + te klikken krijgt u een overzicht van de gekoppelde mailadressen, door een vinkje te zetten voor het 2e mailadres, activeert u dit mailadres zodat de berichten worden doorgestuurd.