Niet kunnen inplannen van oudergesprekken

Wanneer u zich niet kan aanmelden voor een oudergesprek, of wanneer deze door u niet is in te plannen kan dit de volgende oorzaken hebben:

• Uw mailadres is gekoppeld als een 2e adres aan het primaire account. U heeft wel de uitnodiging ontvangen maar doordat het mailadres als extra contact is toegevoegd kunt u niet inloggen en het gesprek inplannen.
  • De planning/inschrijf tijd van het gesprek is nog niet beschikbaar. De school geeft aan vanaf wanneer en tot wanneer er ingeschreven kan worden op het gesprek.
  • Uw account staat niet ingesteld als het primaire account.

(Indien de ouder die niet het primaire account heeft, ook een oudergesprek wilt voeren, dan kan de leerkracht in overleg met deze ouder een tijdslot op naam van de leerling reserveren.)