Documenten delen en beheren

Route: Schoolfuncties-> Documenten

Binnen digiDUIF is het mogelijk om documenten snel met ouders te delen, bijvoorbeeld een nieuwsbrief. U kunt documenten delen met de gehele school, een jaargroep of een groep. Als u documenten wilt delen doet u dat via onderstaande stappen:

• Selecteer uit de 'Schoolfuncties' de 'Documenten'.
  • Klik op 'Overzicht'.
  • Via het pull-down menu kunt u de gehele school of per jaargroep of groep selecteren.
  • Er verschijnt een nieuwe kolom in beeld.
  • Via de knop 'Document toevoegen' selecteert u het bestand.
  • Na het uploaden van het bestand wordt deze in de kolom gezet.
  • Zet een vink bij ' Vrijgeven' anders is het document voor de gebruikers niet te zien.

Documenten beheren:

• Selecteer uit de 'Schoolfuncties' de 'Documenten'.
  • Klik op 'Overzicht'.
  • Via het pull-down menu kunt u de gehele school of per jaargroep of groep selecteren.

Er komt een nieuwe kolom in beeld met daarin de gedeelde documenten. Als u het document aanklikt kunt u via de selectie het bestand vrijgeven,terugtrekken of verwijderen.