Standaardhandtekening voor de school maken

Route: Mijn Account ->Instellingen ->Berichten ->Handtekening

Binnen digiDUIF is het mogelijk om uw berichten te ondertekenen met een (persoonlijke) handtekening.

Er zijn twee soorten handtekeningen:

• Algemeen: deze worden door de beheerder van uw school gemaakt/beheerd.
  • Persoonlijk: deze handtekening is alleen door uzelf te gebruiken.

Een standaard handtekening voor uw school maakt u als volgt aan:

• Selecteer via "Mijn Account'   de 'Instellingen'.
  • Selecteer uit de kolom 'Berichten' de optie 'Handtekeningen'.

Via de knop 'nieuw [+]' komt u terecht bij het aanmaakscherm.

Eerst geeft u uw handtekening een 'omschrijving' waarmee u deze kunt herkennen bij het maken van een bericht (bijvoorbeeld: 'algemeen-formeel' of 'algemeen'). Vervolgens krijgt u drie opties:

• Ingeschakeld: als het vinkje aan staat kunt u de handtekening gebruiken.
  • Persoonlijke handtekening: zorg dat deze UIT staat (anders is deze 'persoonlijk' en alleen voor u zichtbaar).
  • Profielfoto tonen: deze optie heeft u niet omdat u 'persoonlijk' heeft uitgezet en het algemene logo van de school wordt gebruikt.

Als u de handtekening heeft aangemaakt kunt u via bovenstaande stappen ook uw handtekening(en) wijzigen of verwijderen.