Verlofaanvragen inschakelen

Route: Mijn Account -> Instellingen -> Actieve functies -> Verlofaanvragen

Via digiDUIF kan het mogelijk gemaakt worden dat ouders een aanvraag kunnen indienen voor extra verlof. In onderstaande stappen staat beschreven hoe u dat kunt inschakelen.

• Ga via 'Mijn Account'   naar 'Instellingen' en vervolgens de kolom 'Actieve functies'.
  • Vervolgens selecteert u de optie 'Verlofaanvragen'.

U krijgt nu twee opties te zien:

• Verlofaanvraag inschakelen: hier geeft u aan of u dit wilt activeren/deactiveren voor ouders.
  • Leerkracht(en) informeren over goed-/afkeuring van de verlofaanvraag.

U bepaalt zelf welke opties u wilt activeren en via de button 'Opslaan' maakt u deze actief.