Mijn kind absent melden

Route: Alle opties tonen -> Absentiemelding

Via digiDUIF is het mogelijk om uw kind absent te melden. Om uw kind(eren) absent te melden volgt u onderstaande stappen:

• Selecteer vanuit  'Alle opties tonen'  de  'absentiemelding'
  • U krijgt nu een invulformulier te zien waarmee u uw kind(eren) absent kan melden.

Door het formulier in te vullen en te klikken op verzenden wordt het formulier verstuurd naar de school en is uw kind absent gemeld.

Als u op de App bent ingelogd kunt u de absentiemelding plaatsen via het tabblad 'Meer'