Toevoegen van extra contacten/noodnummers

Route: Mijn Account ->Instellingen -> Extra contacten

Het is mogelijk om meerdere contacten toe te voegen onder uw account. U kunt ook een noodnummer doorgeven. Voor het aanmaken van een extra contact volgt u onderstaande stappen:

• Selecteer via  'Mijn Account'  de 'Instellingen'
  • Uit de kolom Extra contacten selecteert u 'Mijn extra contacten'

U maakt vervolgens aan de hand van de gegevens een extra contact aan

• Na het aanmaken gaat u weer naar de  'Instellingen' en de kolom 'Extra contacten'
  • U selecteert vervolgens de 'Extra contacten/Noodgevallen'
  • Onder de kolom Extra contacten gaat u naar het door u aangemaakte extra contact en daar heeft u de keuze uit 3 opties:
  • Actief contact: Ja of Nee
  • Berichten: dient dit account berichten van de school te ontvangen ja of nee
  • Contact voor nood: door deze aan te zetten word dit het nood contact en zal dit vermeld worden op uw profiel.