Delen van gegevens met andere ouders

Route: Mijn Account-> Instellingen -> Extra contacten-> Gedeelde gegevens

Binnen digiDUIF is het mogelijk om uw gegevens te delen binnen uw eigen groep. U bepaalt zelf welke gegevens u wilt delen met anderen. De school kan standaard al uw gegevens zien. Om in te stellen welke gegevens u wilt delen voert u de onderstaande stappen uit:

• Vanuit het 'Mijn Account'  selecteert u de  'instellingen'
  • Vervolgens gaat u naar de kolom 'Extra contacten' en selecteert u 'Gedeelde gegevens'

In de kolom 'Gedeelde gegevens' vinkt u zelf aan welke gegevens u wilt delen:

• Adres
  • Emailadres(inlog)
  • Extra mailadres
  • Telefoonnummer
  • Extra telefoonnummer
  • Social media accounts