Inschrijven voor oudergesprekken

Route: Alle opties tonen -> Oudergesprekken

Als u zich wilt inschrijven voor een oudergesprek kunt u dat via onderstaande stappen doen:
Let op: Inschrijven voor een oudergesprek kan alleen via het primaire account.

(Indien de ouder die niet het primaire account heeft, ook een oudergesprek wilt voeren, dan kan de leerkracht in overleg met deze ouder een tijdslot op naam van de leerling reserveren.)

Als u op de website bent ingelogd:

• U selecteert 'Alle opties tonen' de knop 'Oudergesprekken'
  • U krijgt meteen het overzicht met de tijdstippen waarop u een gesprek kunt inplannen
  • Door het klikken op het betreffende tijdstip kunt u deze reserveren en Verzenden
  • Uw gesprek is ingepland.

Als u via de app bent ingelogd kunt u via uw uitnodiging/opening inschrijving bericht via het agenda icoontje binnen dit bericht het oudergesprek inplannen. U zult dan worden doorgelinkt naar het invulscherm.