Berichten van meerdere kinderen en/of scholen

Als er onder uw account meerdere kinderen/ scholen zijn gekoppeld ontvangt u alle berichten in uw ontvangen berichten. Bij elk bericht staat het logo van welke school dit bericht komt.

Voor het verzenden van een bericht, moet u wisselen van 'school' omgeving. In uw menu ziet u onder de instellingen de namen van de scholen waaraan uw account gekoppeld staat. Zie onderstaande printscreen als voorbeeld:

Door het klikken op de naam van de school wisselt u van schoolomgeving en ziet u alle items van de school op uw Dashboard. U kunt dan bijvoorbeeld berichten versturen, oudergesprekken inplannen of formulieren invullen etc.