De school-agenda koppelen aan mijn eigen agenda

Route: Mijn Account -> Instellingen -> Kalender -> Toevoegen aan eigen agenda

U kunt uw schoolagenda op meerdere manieren koppelen aan uw eigen agenda via digiDUIF. Hiermee wordt de agenda van de school zichtbaar in uw eigen agenda. Het koppelen van de agenda kan op 2 manieren afhankelijk van welk systeem u gebruikt. Hieronder staat beschreven hoe u de agenda's kunt koppelen:

• Selecteer 'Mijn Account'  de 'Instellingen'
  • Selecteer uit de kolom 'Kalender' 'Toevoegen aan eigen agenda'

U krijgt nu 2 manieren om de agenda de koppelen:

• Automatisch: Door het klikken op deze knop wordt uw agenda automatisch gekoppeld via uw Agenda programma/applicatie.
  • Handmatig: onder deze kop zal een link te komen staan welke u kunt kopiëren en plakken in uw eigen agenda-applicatie om deze te koppelen.

Als voorbeeld laten we het zien m.b.v. printscreens voor een Google agenda:

Open uw Google agenda: https://calendar.google.com

Ga naar "de agenda van iemand anders toevoegen, links van uw agenda en klik op de +

Kies nu voor "Via URL":

Plak hier de URL van de school agenda:

en kies als laatst voor "agenda toevoegen"

Nu zijn uw privé en de school agenda's gekoppeld.