Talentenbank beheren

Route: Mijn account -> Instellingen -> Actieve Functies -> Talentenbank

Om voor bijvoorbeeld een project of extra werkzaamheden te achterhalen welke ouders u kunnen helpen is de Talentenbank opgesteld. Ouders kunnen hier hun beroep, hobby, talent en beschikbaarheid invullen aan de hand van eerder opgegeven antwoorden (deze antwoorden dient u zelf vooraf in te geven).

Het beheren van de Talentenbank gaat als volgt:

• Selecteer vanuit het Menu  'Mijn Account'   'Instellingen'
  • Selecteer uit de kolom 'Actieve Functies' de 'Talentenbank'

Door een vinkje te zetten bij inschakelen wordt de Talentenbank actief.

Talentenbank beheren:
Wanneer u de talentenbank geactiveerd heeft kunt u de vragenlijst aanmaken/aanpassen. Dit gaat via de knop 'Naar vragenlijst'.

U kunt onder de verschillende tabbladen de antwoorden ingeven voor de standaard ingegeven vragen:

1. Beroepen: bijvoorbeeld bouw
  2. Hobby's:  bijvoorbeeld voetbal
  3. Talenten:  bijvoorbeeld leidinggeven
  4. Overig:  de activiteiten waarvoor u de ouder wilt benaderen en welke talen hij/zij spreekt
  5. Beschikbaarheid: bijvoorbeeld welke dag en/of dagdeel

Talentenbank voor iedereen:
Bij het activeren van de Talentenbank wordt deze opengesteld voor iedereen op school. Op deze manier kunt u naast informatie van uw ouders ook de uitvraag bij uw collega's doen over hobby's, talenten etc.