De Talentenbank gebruiken

Route: Schoolfuncties -> Talentenbank

Om voor bijvoorbeeld een project of extra werkzaamheden te achterhalen welke ouders u kunnen helpen is de Talentenbank opgesteld. Ouders kunnen hier hun beroep, hobby, talent en beschikbaarheid invullen aan de hand van eerder opgegeven antwoorden.

Om snel en gemakkelijk een overzicht aan de hand van de vragenlijst te krijgen volgt u onderstaande stappen:

• Selecteer uit het Menu de 'Schoolfuncties'
  • Kies vervolgens voor 'Talentenbank'

Via de knop 'Nieuw [+]' maakt u een nieuwe selectie, u heeft een aantal factoren waarop u kunt selecteren:
Via het pulldown menu kunt u kiezen voor: Ouders, Medewerkers of Ouders en medewerkers
U kunt een jaargroep selecteren
Vervolgens kunt u per onderdeel een selectie maken: Beroepen, Hobby's, Talenten, Overig, Beschikbaarheid. Per onderdeel kunt u uw selectie maken.
Bij het tabblad 'Personen' kunt u zien wie u kunt benaderen; bij ieder persoon ziet u welke antwoorden ze hebben gegeven (de nummering correspondeert met het onderdeel van de selectie in het bovendeel), welke rol ze hebben en eventueel de namen van de kinderen.
Via de knop 'Bewaar Selectie' wordt deze opgeslagen en u kunt uw selectie een naam geven. Daarna kunt u deze steeds opnieuw gebruiken.