Verlofaanvragen

Route: Schoolfuncties -> Verlofaanvraag

Als u een verlofaanvraag binnen krijgt kunt u deze gemakkelijk terugvinden en goedkeuren/afwijzen. Om uw aanvragen te controleren volgt u de onderstaande stappen:

• Selecteer uit de 'Schoolfuncties - Beheerfuncties'  de 'Verlofaanvraag'

Hier ziet u alle binnengekomen aanvragen. Door een aanvraag aan te klikken ziet u wie de afzender is, welke leerling het betreft en wanneer. U kunt vervolgens de aanvraag goedkeuren of afwijzen.