Exporteren van gegevens

Route: Schoolfuncties - Beheerfuncties -> Gegevens Exporteren

Via digiDUIF is het mogelijk voor de Beheerder om via een korte selectie een aantal gegevens op te vragen. Bijv naam,adres,groep,telefoonnummers. Om deze gegevens te exporteren naar een *csv bestand volgt u onderstaande stappen:

• Selecteer de 'Schoolfuncties - Beheerfuncties'
  • Klik vervolgens op 'Gegevens exporteren'
  • U kunt nu een aantal gegevens aan/uit vinken afhankelijk van welke gegevens u wilt hebben.
  • Via de button 'download *csv' krijgt u de gegevens te zien.