Geen berichten ontvangen

Als u geen berichten ontvangt in digiDUIF kan dat meerdere oorzaken hebben:

• Uw kind(eren) zijn nog niet gekoppeld aan uw account: Dit kunt u alsnog doen via de activeringscode via 'Mijn Account' - mijn profiel' en de knop '+activeringscode' boven in de menubalk.
  • Het bericht staat in uw ongewenste mail: Deze kunt u dan verslepen naar uw inbox en zo voorkomt u de volgende keer dat het bericht in de ongewenste email map terecht komt
  • Uw emailadres is enkel toegevoegd als een extra mailadres i.p.v. een account. U kunt dan een account aanmaken zodat u de berichten ontvangt.