Koppelen van een extra kind

Route: Mijn Account ->Mijn profiel -> Activeringscode [+]

Als u meer kinderen aan uw digiDUIF account wilt koppelen (ook als uw kinderen op verschillende scholen zitten) kunt u uw kinderen via de ontvangen activeringscode(s) aan uw account koppelen.

Wanneer u bent ingelogd op uw account:

• Selecteer Rechtsboven in het 'Mijn Account'  en klik op uw naam
  • In de menubalk klikt u op 'activeringscode [+]'.
  • U geeft de activeringscode van uw kind in en kies voor 'toevoegen'.

U wordt nu gevraagd om aan te geven of u gegevens wilt delen, extra contacten wilt toevoegen etc. Vergeet niet deze instellingen op te slaan, anders wordt uw kind niet gekoppeld

Als uw school groepspagina's heeft aangemaakt worden deze direct in het dashboard zichtbaar voor uw kind(eren).

Mijn kinderen zitten op verschillende scholen. En nu?

Als uw kinderen op verschillende scholen zitten koppelt u de activeringscodes gewoon op bovenstaande wijze aan uw account. Via het menu heeft u de optie om te switchen tussen de scholen.