Formulieren voor activiteiten op school invullen

Route: Alle opties tonen -> Formulieren

De school kan via  digiDUIF  formulieren toesturen welke u kunt invullen. De formulieren komen terecht op uw groepspagina waarna u deze kunt invullen.
U kunt de formulieren ook openen door via 'Alle opties tonen' te klikken op 'Formulieren'  u krijgt hier een overzicht van uw formulieren
Na het openen van het formulier kunt u uw reactie geven. Via de knop 'Opslaan' wordt uw reactie doorgestuurd naar de school.

Via de app is het alleen mogelijk om de inteken/basis formulieren in te vullen.  Deze kunt u vinden onder het tabblad 'Meer'