Een account aanmaken

Route: website -> https://mijn.digiduif.nl

Voordat u gebruik kunt maken van de functies in digiDUIF zult u eerst een account moeten aanmaken. Hieronder staat beschreven hoe u dat doet:

Activeringscode van uw school ontvangen?

Wanneer u de brief met activeringscode van uw school heeft ontvangen kiest u de oranje knop 'activeringscode ontvangen?'

• Er wordt gevraagd of u al een account heeft, indien u nog geen account heeft klikt u op 'nee'.
  • LET OP: Als u al een account heeft klikt u op ‘ja’ waarna u na inloggen de activeringscode kan invullen
  • Er wordt nu een aantal gegevens gevraagd: uw e-mailadres, een wachtwoord en de geheime vraag + antwoord.
  • Na het invullen van deze gegevens wordt er een activeringslink gemaild naar het door u opgegeven mailadres. Deze link moet u aanklikken of kopiëren en plakken in uw internetbrowser.

LET OP: het bericht met de link kan in Ongewenste e-mail terecht komen!

Nadat u het bericht heeft ontvangen en op de link heeft geklikt gaat u verder:

• U komt nu in een scherm waar u uw adresgegevens kunt invullen.

LET OP: een aantal gegevens worden automatisch ingevuld, dit kunt u uitzetten door
het schuifje in het scherm te verschuiven, u kunt dan de gegevens handmatig invullen

• Wanneer alle gegevens zijn ingevuld is uw account aangemaakt en wordt u ingelogd.
  • U kunt uw activeringscode ingeven waarmee uw kind(eren) wordt gekoppeld aan uw account en u kunt gebruik maken van de functies in digiDUIF.

Geen link met activeringscode ontvangen?

Om uw account te kunnen afronden heeft u de bevestigingslink nodig van uw aanvraag.
Deze kunt u opnieuw opvragen door deze link te volgen: 'e-mailbevestigingscode (opnieuw) aanvragen'.

LET OP: deze link heeft een geldigheid van 72 uur!
Hierna moet u opnieuw een account aanvragen.

Geen activeringscode ontvangen?

Als u geen activeringscode heeft ontvangen kunt u het beste contact opnemen met uw school. Zij geven de activeringscodes van de leerlingen uit en kunnen, ook in het geval u bijvoorbeeld de brief kwijtgeraakt bent, opnieuw de brief met activeringscode voor u uitprinten.