Gegevens van mijn ouders inzien

Route: Menu -> Contacten
Route: Schoolfuncties ->Leerlingen

De leerkrachten kunnen alle gegevens van de ouders zien binnen digiDUIF.  De gegevens kunnen op verschillende manieren opgevraagd worden.

Via de Contacten
Wanneer de leerkracht is gekoppeld aan de groep, komen er onder zijn contacten de namen van de ouders klikken en de gegevens inzien , hij/zij kan ook zoeken op naam van de leerling binnen de contacten.

Via de Leerling gegevens
Via de 'Schoolfuncties' en vervolgens 'Leerlingen' kunnen de gegevens ook opgevraagd worden. Er kan geselecteerd worden op groep, of via de zoekfunctie op naam van het kind

De beheerder van de school kan via een export ook de gegevens uitdraaien. Door via het Menu te klikken op 'Exporteren'. En vervolgens een selectie te maken van welke gegevens er opgevraagd worden, komen de gegevens in 1 overzicht naar voren.