Informatie aan de digiDUIF-app toevoegen

Route: Mijn Account -> Instellingen ->Actieve functies -> Informatie digiDUIF-App

In de app staat onder het tabblad 'Meer' de knop 'Informatie'. Hier staan de gegevens van de school.
Deze gegevens kunt u zelf beheren en wijzigen.

• Selecteer via  'Mijn Account'  de 'Instellingen'
  • Selecteer uit de kolom Actieve Functies de  ' Informatie digiDUIF-app'
  • Door te klikken op 'Nieuw' kunt u zelf 'team' of 'contact' gegevens toevoegen.

Na het ingeven van de gegevens en te kiezen voor 'Opslaan' worden deze gegevens getoond op de app