Contact met school inschakelen

Route: Menu -> Instellingen -> Actieve functies -> Contact met school

Als u wilt instellen dat ouders contact met uw school kunnen opnemen (een bericht kunnen sturen) kunt u dat via onderstaande stappen instellen:

• Ga via 'Mijn Account'   naar 'Instellingen'.
  • Selecteer in de kolom 'Actieve functies' de optie 'Contact met school'.

In dit scherm kunt u de opties aan/uit zetten om een bericht te kunnen sturen:

• Contact opnemen ingeschakeld
  • Contact met eigen Leerkracht(en)  De leerkracht dient dan wel aan de jaargroep gekoppeld te zijn. Zie hiervoor 'medewerkers beheren'.
  • Contact met alle medewerkers

Bij de directie/administratie staat een emailadres. Na het opslaan van de gegevens worden de emailberichten gewist. U kunt dan vervolgens de naam/namen van de directie en administratie toevoegen