Bericht naar leerkracht sturen

Wilt u iets vragen of mededelen aan de leerkracht van uw zoon dochter, is dat mogelijk via de tijdlijn van uw zoon/dochter.

Hiervoor gaat u naar de Infolijn van uw zoon/dochter door op zijn/haar profielfoto te klikken.

U ziet nu bovenaan het volgende staan:

Bij "deel iets op dit werkblad..." typt u uw vraag of mededeling.

Let op: De tekst moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

U kunt uw vraag of mededeling ook aan een bestaande categorie toevoegen, als het betrekking op die specifieke categorie heeft.

U kunt hier desgewenst een bijlage aan toevoegen.

Wilt u een reactie ontvangen, dan laat u deze groen. Wenst u geen reactie te ontvangen, klikt u één keer op 'reacties', Hij wordt nu oranje:

Als u nu op 'Post' klikt, is het bericht geplaatst.

De leerkracht van uw zoon/dochter dient dan naar de Infolijn pagina van uw zoon/dochter te gaan om dit bericht te zien.