Agenda item plaatsen op Infolijn van uw zoon/dochter

Het is binnen Infolijn mogelijk om een agenda item te plaatsen in de agenda van uw zoon/dochter. Deze is dan ook zichtbaar voor de aan uw zoon/dochter gekoppelde leerkrachten.

Hiervoor gaat u naar de Infolijn van uw zoon/dochter, zoor op zijn/haar foto te klikken en vervolgens naar zijn/haar agenda en klikt u op het plusje:

U ziet vervolgens het volgende scherm:

Deze vult u in en als u klaar bent, klikt u op de blauwe 'opslaan'. Het item staat nu in de agenda.