Uitleg Profiel menu

Uw persoonlijke gegevens vindt u achter het icoon:

Mijn profiel

Als u hierop klikt, komt u komt automatisch op tabblad 'algemene gegevens'.

U kunt hier uw persoonsgegevens en/of uw contactgegevens wijzigen, via de knop 'wijzig' naast uw gegevens:

Verder kunt u hier ook uw wachtwoord en de eventueel ingevulde veiligheidsvraag wijzigen.

Instellingen

Hier ziet u 2 kolommen:

Kolom Extra contacten

Gedeelde gegevens: Als u hierop klikt, komt u automatisch op tabblad 'connecties'. Hier ziet u de aan uw account gekoppelde kind(eren).

Extra contacten: Hier geeft u de contacten op die school kan benaderen als u niet bereikbaar bent. Dit zijn informatieve gegevens en zijn geen inloggegevens. De persoon die hier ingevuld staat, ontvangt en ziet niets van deze Infolijn.

Kolom Kalender

Toevoegen aan eigen agenda: via deze manier koppelt u de kalender van Infolijn aan uw eigen digitale kalender. Bijvoorbeeld de kalender op uw PC, tablet of mobiele telefoon.