Wachtwoord vergeten/resetten

Als u de melding krijgt 'E-mailadres en/of wachtwoord onjuist' betekent dit, dat de combinatie van beide niet klopt. U kunt of een nieuwe poging doen of een uw wachtwoord (laten resetten). U lost dit als volgt op:

Via het inlogscherm kunt u klikken op 'heeft u hulp nodig'. Vervolgens krijgt u een overzicht met de hulpfuncties:

• U kiest voor: 'wachtwoord vergeten'.
  • U geeft vervolgens uw e-mailadres in waarmee u een account heeft aangemaakt op digiDUIF.
  • U geeft antwoord op de door u ingestelde veiligheidsvraag.

Wanneer u een of meerdere mobiele nummers in uw profiel heeft ingevuld heeft u de optie voor een resetprocedure via sms. U kiest dan de oranje button 'wachtwoord resetten via sms-code'.

Wanneer de bovenstaande stappen goed doorlopen zijn wordt uw wachtwoord gereset. U ontvangt een bericht via e-mail met een nieuw tijdelijk wachtwoord. Nadat u bent ingelogd kunt u meteen uw wachtwoord wijzigen.

Als dit niet werkt kunt een e-mail sturen naar: vragen@digiduif.nl met daarin het verzoek tot het resetten van uw wachtwoord. Geef daarbij de volgende gegevens door:

• Uw naam.
  • Het e-mailadres waarmee een account is aangemaakt.
  • De naam van uw school.
  • De naam van uw kind(eren).