Activeringsbrieven maken voor leerlingen

Voor het maken van de activeringsbrieven voor uw leerlingen kunt u 2 stappen volgen:

Klik op de 'Schoolfuncties' - 'Leerlingen'
Zoek de leerling op:
Via de knop 'Opties' voor de naam v.d. leerling selecteert u  ' Activeringsbrief'

U kunt ook via de volgende stap de activeringsbrief printen:
Klik in de  'Schoolfuncties'  op  'Leerlingen'
Klik vervolgens op de knop Activeringsbrieven

Via het tabblad 'Snel brieven maken'  kunt u eenvoudig voor de niet geactiveerde leerlingen binnen de jaargroep de brieven uitprinten.

Via het tabblad 'Uitgebreid brieven maken'  kunt u per jaargroep-per leerling de activeringsbrief printen.