E-mailberichten uitschakelen

Binnen digiDUIF is het mogelijk om de extra gestuurde mailberichten uit te schakelen. U ontvangt dan geen e-mail meer wanneer er een nieuw bericht is verstuurd.

LET OP: Dit werkt alleen als u actief gebruik maakt van de App.
LET OP: Hiermee schakelt u ook de extra mailcontact optie uit, het 2e toegevoegde mailadres zal ook geen berichten meer ontvangen.  De extra toegevoegde contacten ontvangen de mailberichten nog wel.

Als u dit aangepast wilt hebben neemt u de volgende stappen:

• Na het inloggen gaat u naar  'Mijn profiel'
  • Vervolgens kijkt u onder uw profiel foto

Door de knop om te zetten bij de ' Email ingeschakeld' zult u de mailberichten niet meer ontvangen.

VIA DE APP:
Via de app gaat u naar het tabblad 'Meer' en vervolgens de 'Instellingen'. U kunt dan de knop omzetten bij 'Email ingeschakeld'

Wanneer u de app van uw telefoon verwijderd/niet meer gebruikt. Zult u automatisch de e-mailberichten weer ontvangen