Melding wijziging ouder gegevens.

Als een ouder zijn/haar gegevens wijzigt binnen zijn/haar profiel wordt de school hier middels een bericht over geïnformeerd. Voor de beheerder is het mogelijk om deze wijzigingen in 1 overzichtelijk overzicht op te vragen. Vanuit dit overzicht kunnen deze gegevens dan ook gewijzigd in uw School administratie systeem. U heeft dan ook inzichtelijk wanneer,door wie, deze gegevens verwerkt zijn.

• U selecteert via de  ' Schoolfuncties' de 'Beheer Functies'
  • Selecteer vervolgens de ' Profiel wijzigingen'
  • U krijgt nu een overzicht van alle wijzigingen.

Via de opties rechtsboven in kunt u eerdere wijzigingen ' Zoeken'
U kunt het overzicht ' Printen'
Als u de gegevens heeft verwerkt, kunt u deze aanvinken en vervolgens via de knop '' aangeven dat deze gegevens door u zijn verwerkt.